Menu Sluiten

Reacties van lezers

Een prachtige verhalenbundel. Een ‘Must Read’, een echte aanrader voor als je geïnteresseerd bent in Suriname. Altijd leuk om mensen te verrassen met een leuk cadeau met een Surinaams tintje!
Martha, Aretha en Moreen – SuriMAMs

Ik heb uw boek gelezen en heb van de verhalen genoten. 
Anna Lies

Ik heb je boek met veel plezier gelezen. Helaas is het niet een heel dik boek dus heb ik steeds maar een hoofdstuk per keer gelezen. Prettige schrijfstijl, grappig, informatief en kritisch. Wat mij betreft mag er nog wel een boek verschijnen, ongeacht het onderwerp want ik denk dat jij er altijd wel een mooi verhaal van weet te maken.
Lia

Heel bijzonder om in een boek te lezen over mensen die je kent!
Erika

Het is een erg leuk boek geworden! We vinden dat je erg onderhoudend kan schrijven. Ik houd al jaren van die wat humoristische schrijfstijl van je. We hebben het in een ruk uitgelezen en vonden het jammer dat we het uit hadden. Met vage reisplannen naar Suriname in gedachte, kreeg ik veel zin om er naar toe te gaan.
Paul

Ik zit met veel plezier je boek te lezen. Mooie lay-out ook!
Bob

Het is een alleraardigst boekwerk geworden; iets om trots op te zijn.
René

Boek Uit! Genoten van jouw levendige manier van schrijven over de vele facetten van dat heerlijke land, waarbij je zo mooi feiten uit verleden en heden verbindt en verbanden legt. Lekker al die losse verhaaltjes, en natuurlijk zo herkenbaar!
Marianne

Bij “Winterlandschap met ijsvermaak” (Hendrik Averkamp 1585-1634): Zoals ik mij heb vermaakt met uw boekje! Geweldig leuk!
Denise

Het boek is een goede weergave van de Surinaamse samenleving. Bijvoorbeeld ons Nederlands. Voor mij was het een eye-opener om bepaalde uitdrukkingen te zien die nu zo normaal zijn geworden, terwijl ik die heel anders gebruikte toen ik in Nederland was. Maar ons eetpatroon, daar doe ik echt niet aan mee hoor.
Gerard

Uit! Mooi boek! Ik heb het met plezier gelezen! Mooie verhalen, mooie schetsen van een bijzonder land, verhalen die ook ons slavernijverleden scherp onder de aandacht brengen, evenals onze hedendaagse milieu-uitdagingen …
Mari

De Blik van Dick leest als een trein!
Carin

Ik heb ‘De blik van Dick’ gister in één keer uitgelezen; wat een ongelooflijk leuk en onderhoudend boek!
Sushma

Ik ben net terug van vakantie en heb je boek met veel plezier gelezen!
Rob

Wat heb ik genoten van je boekje! Erg leuk geschreven.
Ria

Met veel genoegen en ook herkenning heb ik “De Blik Van Dick” gelezen. Erg leuk om te lezen, en op sommige momenten kon ik een grijns niet onderdrukken. Het was een genoegen om het boekje te lezen en het betekent wellicht de opmaat voor onze volgende reis. Want veel zaken die u omschrijft hebben wij toch nog gemist in onze korte periode van verblijf.
Michael

Wat een leuke humor!
Rob

Ik heb het met heel veel plezier gelezen.
Nathalie

Met recht Lesi da sabi. Heb weer veel opgestoken. Heel goed in combinatie met je website. Ik weet nu dat die grietjebie de hele dag zingt en hoe hij eruit ziet. Kortom genoten.
Ton