Menu Sluiten

Over Kwaliteit

Oranjetroep
Denk je op je gemak, ongestoord naar het Nederlands elftal te kunnen kijken, bier en chips onder handbereik, moet je ineens opletten dat je kinderen niet stikken in de oranjeprullaria die je hebt verzameld: oranje petjes, oranje sambashirtjes, oranje roepflessen -de naam alleen al-, oranje veren, oranje sambaballen, oranje hamstertjes, oranje jurkjes, oranje zonnebrillen, oranje vlaggetjes, oranje tompoucen en natuurlijk oranje juichpetten en juichpakken -zonder het natuurlijk aan te trekken, dat vind ik nou wel een vondst.
Lees het hele verhaaltje

WK-postzegel plakt niet
De allereerste Nederlandse postzegels verschenen op 27 december 1851 en mochten vanaf 1 januari 1852 worden gebruikt. Deze waren ongetand, met de beeldenaar van koning Willem III en profil in de waarden 5, 10 en 15 cent. De eerste zegel ter wereld was de ‘Penny Black’, een zwarte zegel met een frankeerwaarde van één penny voorzien van de beeltenis van koningin Victoria. Deze werd elf jaar eerder in 1840 uitgegeven.
Lees het hele verhaaltje

Bankemployees snijden klant in stukken
‘In Oostenrijk zijn twee bankemployés van 29 en 23 jaar aangehouden. Zij worden ervan verdacht dat zij een 54-jarige klant hebben gewurgd en in stukken hebben gesneden. Dit heeft de politie in Graz gisteren laten weten.
Lees het hele verhaaltje